TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11.    Telefon: 66 / 527 - 600  Fax: 66 / 527 - 601 Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.   Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Akciók Kandallókályhák készletről azonnal

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

A témához kapcsolódik:

info elipse 1

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

magura-autosiskola-kicsi

Vásároljon minőségi kandallókályhát, hordozható csempekandallót, vagy kandallóbetétet készletről, azonnal!

Néhány bemutató készülékünket - melyek békéscsabai bemutatótermünkben találhatók - extra jó áron kínáljuk megvételre. Készletről, azonnal. Az ezen az oldalon feltüntetett kedvezményes árak az ÁFÁ-t tartalmazzák és kizárólag a jelenleg készleten lévő termékeinkre érvényesek, a készlet erejéig.

 

Az akciós bemutató készülékek megtekintéséhez gördítsen lejjebb!

 

E termékekről és a házhozszállításról telefonon a 30 / 9 789 - 987 -es mobil számon,

vagy írásban az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen érdeklődhet.

 

 

RENDELJEN MOST!

 

Teljes fűtőkészülék  termékválasztékunkat az alábbi linkekre kattintva tekintheti meg.

 

   Kandallókályhák      Kályhák (üvegajtó nélküli készülékek)     Pellet + fa kandallókályhák    

   Konyhai tűzhelyek      Kandallóbetétek      Gyári kész kandallók  

 

 

terelvalaszto piros

 

 

Nordica Minor black fatüzelésű kályha (1 db. bemutató készülék)

Méret: 380 x 770 x 415 mm ; Súly: ~ 55 kg ; Névleges teljesítmény: 4 kW ; Szerkezete: vastag samott bélés, zománcozott acéllemez ház, illetve öntöttvas tető- és ajtók ; Szín: fekete ; Befűthető alapterület: ~ 40 m2 ; Füstcső átmérő: 120 mm ; Kisméretű kéményre is ráköthető ; Füstcső csatlakozás: felül ; Hamuzóajtó mögé rejtett hamuzófiók. Hatásfok: 53 %

 

A raktáron lévő készülék bruttó ára: (133.167.- Ft helyett) 79.900.- Ft

nordica minor black

 

 

Teljes fűtőkészülék  termékválasztékunkat az alábbi linkekre kattintva tekintheti meg.

 

♦   Kandallókályhák      Kályhák (üvegajtó nélküli készülékek)     Pellet + fa kandallókályhák    

♦   Konyhai tűzhelyek   ♦   Kandallóbetétek   ♦   Gyári kész kandallók  

 

RENDELJEN MOST!

 

 

terelvalaszto piros

 


 

Nordica Isetta öntöttvas kandallókályha (1 db. bemutató készülék)

Méret: 660 x 706 x 450 mm ; Súly: 154 kg ; Teljesítmény: 7 kW ; Hatásfok: 78% ; Fűthető: 200 m3 ; Tiszta öntvény kandallókályha ; Elöl és oldalt 1 - 1 tűztérajtó ; Füstcső átmérő: 150 mm ; Üzem küzben is üríthető, hamuzóajtó mögé rejtett hamuzófiók ; A hamuzóajtó alatt, egy parázsfogó párkány is található, mely a véletlenül kihulló parazsat felfogja.

 

A raktáron lévő készülék bruttó ára: (449.833.- Ft helyett) 269.900.- Ft

nordica isetta

 A tiszta, minden részükben öntöttvas kandallókályhák többféle méretben és kialakításban rendelhetők.

 

Teljes fűtőkészülék  termékválasztékunkat az alábbi linkekre kattintva tekintheti meg.

 

   Kandallókályhák   ♦   Kályhák (üvegajtó nélküli készülékek)     Pellet + fa kandallókályhák    

   Konyhai tűzhelyek      Kandallóbetétek      Gyári kész kandallók  

 

RENDELJEN MOST! 

 

 

 terelvalaszto piros

 

 

Szállítási és fizetési feltételek

Az ezen az oldalon bemutatott termékeink raktárunk bemutatóterméből azonnal elvihetők, illetve megrendelhetők. A készülékek megrendelése levélben, e-mailben, személyesen, vagy telefonon történhet. A megrendeléskor kérjük adja meg mobil számát, melyen visszahívjuk és leegyeztetjük Önnel a fizetési és szállítási feltételeket.

  • Ha Ön a kiválasztott készülékért személyesen óhajt eljönni, úgy a készülék vételárát - annak átadása előtt - vagy át kell utalja (természetesen számla ellenében) a bankszámlánkra, vagy itt a helyszínen be kell fizesse azt (szintén számla ellenében) a bolti pénztárunkba. Ezt követően a megvásárolt készüléket biztonságosan becsomagolva adjuk át az Ön részére.
  • Amennyiben Ön házhozszállítást kér, úgy a vételárat plusz a szállítási költséget még a kiszállítás megkezdését megelőzően át kell utalja a bankszámlánkra, vagy a termék kiszállításakor a megadott szállítási címen kell készpénzben kifizetnie (természetesen mindezt szintén számla ellenében). A helyszíni készpénzben történő fizetés azonban csak akkor megoldható, ha az adott kiszállítást mi (saját kollégánk), nem pedig egy általunk megbízott szállítmányozó szakcég végzi. Fontos, hogy az Ön által szállítási címként megadott cím, szilárd burkolatú úton megközelíthető legyen. A kiszállítás a megadott cím telekhatáráig érvényes, a készülék házba való bevitelét, beállítását, kéményre kötését és beüzemelését a házhoz szállítás díja nem tartalmazza. Ezt javasoljuk egy fűtéstechnikai szakemberrel elvégeztetni!

Egy jótanács: A készülék bekötését végző szakcég, vagy vállalkozó az üzembehelyezésről köteles egy jegyzőkönyvet kiállítani, melyet a tőlünk kapott számlával együtt kérjük jól őrizzen meg! A számla, illetve az üzembehelyezési jegyzőkönyv megléte elengedhetetlen feltétele egy esetleges későbbi gaaranciális reklamáció érvényesítésének.

Amennyiben a készülékekről, az értékesítés feltételeiről, vagy bármi más idevágó témával kapcsolatban kérdése van, azt az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen teheti fel részünkre, vagy hívjon bennünket a TIBO információs vonalon!

 

tel_12_194_px

 

RENDELJEN MOST!