TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11.    Telefon: 66 / 527 - 600  Fax: 66 / 527 - 601 Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.   Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Szigeteléstechnika

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

info elipse 1

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

magura-autosiskola-kicsi

Az általunk értékesített hő- és hangszigetelő termékek a különféle épületgépészeti szigeteléstechnikai feladatok jól bevált és régóta használt anyagai, melyeket különféle anyagvastagságban és minden járatos méretben forgalmazunk. A kiskereskedelmi értékesítés bruttó listaáron történik. Viszonteladó és szakkivitelező partnereinket, valamint az ipar és a mezőgazdaság területén dolgozó vállalkozásokat nagykereskedelmi áron (listaár mínusz 35 % engedménnyel), vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

 

Kattintson az Önt érdeklő termékcsoport nevére!

 


 

akustik foamcsoszigeteles 14ecorubbernatur polietilen lap tekercsben kis kep

 

kozetgyapot csohej alukasontap aluszalagpolietilen alukas lapprorox950alu
 

 

 

 

 

 

Szintetikus kaucsuk hőszigetelő csőhéjak és lapok

Különféle kivitelű, fekete színű, zártcellás szintetikus kaucsuk szigetelő csőhéjak és lapok, elsősorban klíma- és légtechnikai szigetelésekhez, a járatos szigetelőanyag vastagságokban és méretválasztékban. E termékcsoporthoz tartoznak az emelt hőállóságú, szintetikus kaucsuk solar csőhéjak is.

 

 

 

 

 

 


 

 

Polietilén (PE) zártcellás szigetelő csőhéjak és lapok

natur polietilen lap tekercsben kis kepA különféle kivitelű, illetve vastagságú zártcellás polietilén szigetelő csőhéjak és tekercses lapok, elsősorban a 100 Celsius fok alatt működő fűtési rendszerek hőszigeteléséhez, illetve a normál hőmérséklet tartományú légtechnikai rendszerek páralecsapódás elleni szigetelésére használatosak.

 

 

 

 

 

 

 

Nylonfólia-kasírozott polietilén (PE) védőcsőhéjak

A különféle méretű, kiszerelésű és rendeltetésű szürke, piros és kék színű nylonfólia-kasírozott polietilén védőcsőhéjak a falba, vagy betonba kerülő különféle csővezetékek vegyi- és mechanikai védelmére, illetve hőszigetelésére, valamint a függőleges lefolyócsövek páralecsapódás elleni védelmére és mérsékelt zajcsillapítására alkalmasak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kőzetgyapot csőhéjak és lamellek (tekercses lapok)

A gőz- és melegvizes fűtési vezetékek és légtechnikai rendszerek kedvelt szigetelőanyagai, melyek TIBO ÉPGÉP Épületgépészeti Nagykereskedésünkben a járatos szigetelőanyag vastagságokban és méretválasztékban, natúr és alukasírozott kivitelben kaphatók.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szigeteléstechnikai kiegészítők

Különféle ragasztók, hígítók, öntapadó záró- és tömítő szalagok, hőszigetelő csőbilincsbetétek, öntapadó rögzítőtüskék, végelzáró mandzsetták, szigetelő szerszámok, polipropilén és alumínium szalagok, PVC, polipropilén és alumínium csőhéjburkolatok, stb.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ötrétegű csövek bérszigetelése védőcsőhéjjal

16, 18 és 20 mm átmérőjű ötrétegű csövek, piros, kék, vagy szürke nylonfólia-kasírozott védőcsőhéjjal történő szigetelése, illetve bérszigetelése, 50 m/tekercs kiszerelésben. A tekercseket méterjelöléssel és egyéb feliratozással (műszaki paraméterek és/vagy reklám feliratok rányomtatásával) ellátva adjuk át.

 

 

 

 

 

 

Hangelnyelő, hangszigetelő és rezgéscsillapító anyagok

Az épületek víz-, szennyvíz-, és légtechnikai rendszereinek zajszigetelésére, a beépített gépek rezgésszigetelésére, illetve a különféle használatú helyiségek és termek zavaró visszhangosságának megszüntetésére szolgáló anyagok.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Iratkozzon fel Épgép hírlevelünkre!

Rendszeres vásárlóinknak – az általuk megadott e-mail címre – évi néhány alkalommal egy-egy hírlevelet küldünk, melyekben az általunk forgalmazott szigeteléstechnikai-, rögzítéstechnikai és légtechnikai anyagokkal kapcsolatos új termékeinkről, aktuális akcióinkról, és az esetleges árváltozásokról tájékoztatjuk őket.

Ha ez a törekvésünk szimpatikus Önnek, kérem, hogy az alábbi adatok megadásával iratkozzon fel szolgáltatásunkra! Természetesen az elektronikus hírlevél küldés szabályai szerint e-hírlevelünkről bármikor le is iratkozhat.

* E-mail cím:
* Név:
   Cégnév (ha van):
 

Tisztelt vásárlónk! Kedves érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen, több mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.
A legnagyobb elismerés számunkra az, ha Önt és cégét a visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük.

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az általunk forgalmazott épületgépészeti termékekből viszonteladó és szakkivitelező partnereinket, valamint az ipar és a mezőgazdaság területén dolgozó egyéb vállalkozásokat nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

Tisztelettel: Dancsó Tibor
 ügyvezető