TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11.    Telefon: 66 / 527 - 600  Fax: 66 / 527 - 601 Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.   Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Szigeteléstechnika Csőszigetelés, bérszigetelés

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

info elipse 1

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

magura-autosiskola-kicsi

 

A TIBO Épületgépészeti Nagykereskedés tevékenységének részeként, több éve végezzük Ø16-os, Ø18-as és Ø20 mm-es ötrétegű csövek, nylonfólia-kasírozott polietilén védő csőhéjjal történő bérszigetelését.

Bérszigetelés alatt azt értjük, hogy a megrendelőink által rendelkezésünkre bocsátott - és az ő tulajdonukat képező - ötrétegű csövekre húzzuk fel az általunk forgalmazott piros, kék  (vagy egyedi megrendelés alapján szürke) színű polietilén védő csőhéjakat.

 

Szigeteltesse ötrétegű csöveit velünk!

 

 

Műszaki paraméterek

Az e célra használt védő csőhéjak anyaga 6 mm falvastagságú, kék, vagy piros (megrendelésre fehér) színű, zártcellás nylonfólia-kasírozott polietilén. 

A kész, leszigetelt ötrétegű cső tekercsek hossza 50 méter, nullától 50 méterig számozott méterjelöléssel ellátva. A reklámfelirat szövegét a megrendelő határozza meg, ami  a méterjelölésen túl, általában a megrendelő cégnevét, elérhetőségeit és / vagy a cső műszaki adatait tartalmazza.  Az ügyfél kérésére a csomagolásba behelyezett - és általa jóváhagyott - adatlapra is, mint forgalmazó kerül fel.

 

 

Mit tartalmaz a  bérszigetelés díja?

 • a védő csőhéj anyagának árát, valamint
 • a számozott méterjelölés,
 • a reklámfeliratozás,
 • az ötrétegű csőre történő felhúzás és
 • a csomagolás költségét.

 

 

A bérszigetelés ára

csoszigeteles_2

A megrendelhető legkisebb mennyiségű bérszigetelés 400 méter, függetlenül attól, hogy az adott megrendelés hányfajta csőméretet tartalmaz.

A bérszigetelés ára függ a szigetelendő ötrétegű cső átmérőjétől és a megrendelés nagyságától is. A bérszigetelés jelenlegi, konkrét feltételeiről az alábbi "Árlista" gombra kattintva olvashat.

 

 

Figyelem!

Ha nem kér nyomtatást (azaz méterjelölést és reklámfeliratot),

akkor az összes megadott ár 3 Ft + ÁFÁ-val kevesebb.

 

250 arlista

 

Áraink a telephelyünkön értendő árak (elérhetőségeink itt), melyek szállítási költséget nem tartalmaznak. Szállítás megállapodás szerint. Ha az ötrétegű cső bérszigeteléssel kapcsolatban kérdése van, írásban az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen érdeklődhet, vagy hívja a TIBO infovonalat! 

 

tel 12 194 px

 

 

További technikai információk

 • A védő csőhéjra nyomtatott méterjelölés - a védő csőhéj hosszirányú rugalmassága miatt - csak tájékoztató adatként szolgál, tűrése ± 1 - 2 cm / méter.
 • A bérszigetelésre átadott ötrétegű csövek hossz- és minőségi problémáiért felelősséget nem vállalunk. Ha az átadott ötrétegű cső tekercs rövidebb, akkor az ebből adódó probléma a bérszigetelés folyamán, az utolsó 50 méteres tekercs szigetelésekor jelentkezik, azaz amennyivel rövidebb volt a részünkre átadott eredeti nagy tekercs, annyival lesz rövidebb az általunk utoljára elkészített 50 méteres szigetelt tekercs is.
 • Néha előfordul, hogy szigetelés közben az ügyfél által szigetelésre átadott ötrétegű cső valamilyen tekercsen belüli anyaghibáját észleljük (sérülés, lyukadás, repedés, toldás, stb.). Ebben az esetben ezt a megrendelő felé minden esetben külön jelezzük, illetve azt az 50 méteres tekercset, amelyiknél a problémát észleljük, a sérülésnél kettévágjuk és azt két darabban adjuk át. Mivel a védő csőhéj felhúzása a problémát eltakarná, így a tekercset nem hagyjuk (nem hagyhatjuk) egyben.
 • Amennyiben az ötrétegű cső sérülése még a hozzánk érkezett egész tekercs szigetelésének megkezdése előtt kiderül, abban az esetben a sérült egész (100, vagy 200 méteres) tekercset félretesszük (azt nem szigeteljük le), a sérült tekercsről az ügyfelet tájékoztatjuk, illetve a kész, leszigetelt ötrétegű csövek elszállításakor a sérült tekercset a megrendelő részére szigeteletlenül adjuk vissza.
 • Kérésére az általunk használt 6 mm-es falvastagságú, nylon fólia kasírozott  védő csőhéjból egy borítékban mintát küldünk, hogy meggyőződhessen annak minőségéről.
 • A 20 mm-nél nagyobb átmérőjű ötrétegű csövek szigetelése az általunk alkalmazott technológiával - a csövek szilárdsági tulajdonságai és merevsége miatt - nem megoldhatók.

 

 

Iratkozzon fel Épgép hírlevelünkre!

Rendszeres vásárlóinknak – az általuk megadott e-mail címre – évi néhány alkalommal egy-egy hírlevelet küldünk, melyekben az általunk forgalmazott szigeteléstechnikai-, rögzítéstechnikai és légtechnikai anyagokkal kapcsolatos új termékeinkről, aktuális akcióinkról, és az esetleges árváltozásokról tájékoztatjuk őket.

Ha ez a törekvésünk szimpatikus Önnek, kérem, hogy az alábbi adatok megadásával iratkozzon fel szolgáltatásunkra! Természetesen az elektronikus hírlevél küldés szabályai szerint e-hírlevelünkről bármikor le is iratkozhat.

* E-mail cím:
* Név:
   Cégnév (ha van):
 

Tisztelt vásárlónk! Kedves érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen, több mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.
A legnagyobb elismerés számunkra az, ha Önt és cégét a visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük.

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az általunk forgalmazott épületgépészeti termékekből viszonteladó és szakkivitelező partnereinket, valamint az ipar és a mezőgazdaság területén dolgozó egyéb vállalkozásokat nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

Tisztelettel: Dancsó Tibor
 ügyvezető