TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11.    Telefon: 66 / 527 - 600  Fax: 66 / 527 - 601 Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.   Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Termékek ALDES központi porszívók Szűrők, porzsákok, tisztítókendők

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

info elipse 1

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

magura-autosiskola-kicsi

Szűrők, porzsákok, tisztítókendők

Találat 1 - 2 / 2
Porzsák (gyári Aldes) Aldes központi porszívókhoz 30 liter + 1 db motorszűrő garnitúra (2 db-os)

Porzsák (gyári Aldes) Aldes központi porszívókhoz 30 liter + 1 db motorszűrő garnitúra (2 db-os)

Eredeti 30 literes ALDES porzsák C.Power, C.Booster és C.Cleaner, valamint a régebbi (Family, Boosty, Dooble, Comfort, Energy, Axpir és Dyvac) típusú Aldes porszívókhoz. Kapacitása - a használattól függően - 6 - 12 hónap. A feltüntetett ár 1 db porzsákra vonatkozik.
5 177 Ft
6 575 Ft
Részletek »
Porzsák (Syntecon) Aldes központi porszívókhoz 30 literes

Porzsák (Syntecon) Aldes központi porszívókhoz 30 literes

Poliészter szűrőzsák. Kapacitása: 30 liter. Élettartama - a használattól függően - 6 - 12 hónap. A régebbi Aldes HT porszívókhoz (Axpir, Family, Boosty, Dooble, Compact) is jó. A feltüntetett ár 1 db porzsákra vonatkozik.
2 605 Ft
3 308 Ft
Részletek »
Találat 1 - 2 / 2

Iratkozzon fel Épgép hírlevelünkre!

Rendszeres vásárlóinknak – az általuk megadott e-mail címre – évi néhány alkalommal egy-egy hírlevelet küldünk, melyekben az általunk forgalmazott szigeteléstechnikai-, rögzítéstechnikai és légtechnikai anyagokkal kapcsolatos új termékeinkről, aktuális akcióinkról, és az esetleges árváltozásokról tájékoztatjuk őket.

Ha ez a törekvésünk szimpatikus Önnek, kérem, hogy az alábbi adatok megadásával iratkozzon fel szolgáltatásunkra! Természetesen az elektronikus hírlevél küldés szabályai szerint e-hírlevelünkről bármikor le is iratkozhat.

* E-mail cím:
* Név:
   Cégnév (ha van):
 

Tisztelt vásárlónk! Kedves érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen, több mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.
A legnagyobb elismerés számunkra az, ha Önt és cégét a visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük.

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az általunk forgalmazott épületgépészeti termékekből viszonteladó és szakkivitelező partnereinket, valamint az ipar és a mezőgazdaság területén dolgozó egyéb vállalkozásokat nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

Tisztelettel: Dancsó Tibor
 ügyvezető