TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11.    Telefon: 66 / 527 - 600  Fax: 66 / 527 - 601 Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.   Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Termékek Fém polcok, raklapos állványok

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

info elipse 1

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

magura-autosiskola-kicsi

Fém polcok, raklapos állványok

Találat 1 - 3 / 3
Dexion rendszerű fém polcok

Dexion rendszerű fém polcok

A Dexion rendszerű fém polcokat többféle teherbírással, alapesetben horganyzott, valamint háromféle szürke színben (RAL 7031; RAL 7035; RAL 7042; porszórt kivitel) forgalmazzuk. Ettől eltérő színek rendelésére is van lehetőség, de erre felárat számolunk fel. A felár mértéke a rendelt mennyiség függvényében 10-25% között változik. Több rendelt egyedi színű polc (+ tartozék) esetén természetesen kevesebb a felár is. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Dexion rendszerű horganyzott fém polcok

Dexion rendszerű horganyzott fém polcok

A normál teherbírású, horganyzott felületkezelésű, dexion rendszerű elemes fém polcokat, teljes méretválasztékban raktáron tartjuk, ezenkívül néhány polclemez háztartási célra, csökkentet teherbírással is kapható. Rendelésre emelt teherbírású elemes fém polcokat is szállítunk.
Részletek »
Raklapos állványok

Raklapos állványok

A raklapos állványok ipari méretű, raklapos tárolásra kifejlesztett, nagy teherbírású, viszonylag könnyen összeállítható és újra szétbontható, hosszú élettartamú szerkezetek, melyeket kizárólag megrendelésre szállítunk. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Találat 1 - 3 / 3

Iratkozzon fel Épgép hírlevelünkre!

Rendszeres vásárlóinknak – az általuk megadott e-mail címre – évi néhány alkalommal egy-egy hírlevelet küldünk, melyekben az általunk forgalmazott szigeteléstechnikai-, rögzítéstechnikai és légtechnikai anyagokkal kapcsolatos új termékeinkről, aktuális akcióinkról, és az esetleges árváltozásokról tájékoztatjuk őket.

Ha ez a törekvésünk szimpatikus Önnek, kérem, hogy az alábbi adatok megadásával iratkozzon fel szolgáltatásunkra! Természetesen az elektronikus hírlevél küldés szabályai szerint e-hírlevelünkről bármikor le is iratkozhat.

* E-mail cím:
* Név:
   Cégnév (ha van):
 

Tisztelt vásárlónk! Kedves érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen, több mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.
A legnagyobb elismerés számunkra az, ha Önt és cégét a visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük.

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az általunk forgalmazott épületgépészeti termékekből viszonteladó és szakkivitelező partnereinket, valamint az ipar és a mezőgazdaság területén dolgozó egyéb vállalkozásokat nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

Tisztelettel: Dancsó Tibor
 ügyvezető