TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11.    Telefon: 66 / 527 - 600  Fax: 66 / 527 - 601 Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.   Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Termékek Kandallókályhák, kandallóbetétek Kályha alkatrészek és tartozékok

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

info elipse 1

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

magura-autosiskola-kicsi

Kályha alkatrészek és tartozékok

Találat 1 - 5 / 5
Kandalló tisztító szett 5 db-os

Kandalló tisztító szett 5 db-os

Fekete színű ; kovácsolt vas ; 5 db-os
23 400 Ft
29 718 Ft
Részletek »
Kéménytisztító fahasáb

Kéménytisztító fahasáb

A kéménytisztító fahasáb paraffinból, faforgácsból és egy katalitikus anyagból készült, gyújtópapírba csomagolva. Bármilyen (olaj, fa, szén) tüzelőanyaggal működő készülékhez alkalmas. A lerakódott kormot és kátrányt távolítja el. Súlya: 1,45 kg/doboz.
3 190 Ft
4 051 Ft
Részletek »
Tűzgyújtó tasak

Tűzgyújtó tasak

Segítségével egyszerűen gyújthatunk tüzet bárhol, legyen az kandalló, kerti grill vagy tábortűz ; 100 db gyújtótasak / doboz ; 8 - 10 percen keresztül intenzív lánggal ég ; Szerves anyagból készült
2 100 Ft
2 667 Ft
Részletek »
Tüzifa tároló fekete

Tüzifa tároló fekete

Fekete színű ; kovácsolt vas
19 500 Ft
24 765 Ft
Részletek »
Univerzális kandallótisztító

Univerzális kandallótisztító

Letisztítja a kandalló üvegét anélkül, hogy az üveg és az ajtó közötti kerámiaszálas tömítőzsinór sérülne ; Használható még a kandalló fém részeinek, kőburkolatának, valamint csempefelületek, akár a kerti grillrács tisztítására is
1 820 Ft
2 311 Ft
Részletek »
Találat 1 - 5 / 5

Iratkozzon fel Épgép hírlevelünkre!

Rendszeres vásárlóinknak – az általuk megadott e-mail címre – évi néhány alkalommal egy-egy hírlevelet küldünk, melyekben az általunk forgalmazott szigeteléstechnikai-, rögzítéstechnikai és légtechnikai anyagokkal kapcsolatos új termékeinkről, aktuális akcióinkról, és az esetleges árváltozásokról tájékoztatjuk őket.

Ha ez a törekvésünk szimpatikus Önnek, kérem, hogy az alábbi adatok megadásával iratkozzon fel szolgáltatásunkra! Természetesen az elektronikus hírlevél küldés szabályai szerint e-hírlevelünkről bármikor le is iratkozhat.

* E-mail cím:
* Név:
   Cégnév (ha van):
 

Tisztelt vásárlónk! Kedves érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen, több mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.
A legnagyobb elismerés számunkra az, ha Önt és cégét a visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük.

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az általunk forgalmazott épületgépészeti termékekből viszonteladó és szakkivitelező partnereinket, valamint az ipar és a mezőgazdaság területén dolgozó egyéb vállalkozásokat nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

Tisztelettel: Dancsó Tibor
 ügyvezető