TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11    Tel.: 66 / 527 - 600  •  Mobil: 70 / 702 - 3623    Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.     Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Termékek Légtechnikai csövek, idomok NA500 mm-nél nagyobb idomok

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

NA500 mm-nél nagyobb idomok

NA500 mm-nél nagyobb idomok

Az NA500 mm-nél nagyobb kör keresztmetszetű idomokat készleten nem tartjuk, hanem egyedi megrendelés és árajánlat alapján gyártatjuk le megrendelőink számára. Kérje árajánlatunkat!
Rendelésre


 

 

Az általunk forgalmazott légtechnikai anyagok (csövek és idomok) árai nem csak az online termékkatalógusunkban tekinthetők meg, hanem a teljes nyomtatható árlista az alábbi "Árlista" gombra kattintva le is tölthető. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

250_arlista

 

Szakkivitelezők és viszonteladók kiszolgálása

A kiskereskedelmi értékesítés - magánszemélyeknek és végfelhasználók részére - az online termékkatalógusunkban, illetve a letölthető árlistáinkban feltüntetett listaárakon folyik.

Viszonteladó és szakkivitelező partnereinket nagykereskedelmi áron szolgáljuk ki. A nagykereskedelmi ár a listaárból számítható. 

A nagykereskedelmi ár e termékek esetében = Listaár - 35 %

 

A velünk szerződést kötő vásárlóinkat a nagykereskedelmi árnál jobb áron szolgáljuk ki. Az egyes termékcsoportokra jellemző kedvezmények értékét a vevőink kondíciós lapja tartalmazza.

 

Egyedi, különleges megrendelések

Az NA500 - NA1250 mm átmérőjű horganyzott acéllemezből készülő csövek és idomok, a négyszög keresztmetszetű légtechnikai csövek és idomok valamint a speciális  kialakítású, egyedi idomok (gépbekötések,  átmeneti- és dobóidomok, stb.)  előzetes egyeztetés vagy árajánlat alapján, egyedi árképzéssel rendelésre kaphatók. Az árajánlatot az ügyfél által átadott árajánlat kérés, légtechnikai terv, anyagkiírás és/ vagy műszaki rajz alapján készítjük el.



Magyarországon mindenhová szállítunk! Rendeljen tőlünk bátran!

 

Tisztelt Vásárlónk! Kedves Érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen több, mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam nemrég megynyitott webáruházunkat, az epgep.hu -t! Vásároljon nálunk gyorsan és kényelmesen!

Az áruházba történő belépéshez kattintson ide!

 

Az általunk forgalmazott légtechnikai, szigeteléstechnikai és rögzítéstechnikai termékekből a magyar adószámmal rendelkező vállalkozásokat és közintézményeket nagykereskedelmi áron, viszonteladó és szakkivitelező partnereinket pedig kiemelt nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki. Ahogy az a szlogenünkben is szerepel:

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Tisztelettel: Dancsó Tibor
     ügyvezető