TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11    Tel.: 66 / 527 - 600  •  Mobil: 70 / 702 - 3623    Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.     Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Termékek Hőszigetelő anyagok Al-Clad szintetikus kaucsuk csőhéjak K-Flex Al-Clad kaucsuk csőhéj 13 x 15 mm (1m/szál)

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

K-Flex Al-Clad kaucsuk csőhéj 13 x  15 mm (1m/szál)

K-Flex Al-Clad kaucsuk csőhéj 13 x 15 mm (1m/szál)

UV- és időjárásálló, polipropilén kasírozott szintetikus kaucsuk csőhéj, 1m/szál kiszerelésben. -40 Celsiustól +150 fokig alkalmazható. A megnevezésben található első szám a szigetelőanyag falvastagságát jelöli. Eladható legkevesebb 1 szál. Nagyker ár = listaár mínusz 35%.
Rendelésre


 

 

A K-Flex Al-Clad szigetelő rendszer tulajdonságai

A K-Flex Al-Clad az olasz K-Flex szigetelőanyag gyár UV- és időjárás álló polipropilén kasírozással ellátott szigetelő rendszere. A K-Flex szintetikus kaucsuk szigetelőanyagra kívülről egy 400 mikron vastagságú polipropilén kasírozás kerül, melynek eredményeképp az Al-Clad rendszer elemei -40 és + 150 Celsius fok közötti hőmérséklet tartományban alkalmazhatók. Anyaguk önkioltó, korrózióálló, illetve a külső réteg időjárásálló. A szintetikus kaucsuk szigetelőanyag páradiffúziós ellenállási értéke: μ > 7000. Csőhéjak és tekercsekben kiszerelt lapok formájában is kaphatók.

 

 

A K-Flex  Al-Clad rendszer elemei

  • szig technika 6Előhasított, átfedő öntapadós csíkkal ellátott különféle méretű és falvastagságú csőhéjak, 1 m / szál kiszerelésben (160 mm-ig minden járatos csőátmérőhöz, 9 - 13 és 19 mm-es falvastagsággal)
  • Tekercsben kiszerelt 1 m széles lapok, többféle (6 - 10 - 13 - 16 - 19 - 25 - 32 és 50 mm) szigetelőanyag vastagsággal, natúr, vagy öntapadós kivitelben
  • Többféle - 25 - 35 - 50 - 75 és 100 mm - szélességben kapható, 25 m / tekercs kiszerelésű öntapadós ragasztócsíkok, melyek külső felületének anyaga szintén polipropilén bevonatú. Feladatuk az Al-Clad csőhéjak és lapok találkozásainak zárása
  • 1 m széles, 25 m / tekercs kiszerelésű natúr, vagy öntapadós fólia (polipropilén külső bevonatú fólia, szintetikus kaucsuk szigetelőanyag nélkül), mely kitűnően alkalmazható más (nem Al-Clad) szigetelő anyagok UV- és időjárásálló héjalásának elkészítésére is, mind kültéri-, mind beltéri munkákhoz.
  • Könyök- és "T" idomok, melyek szigetelőanyaggal együtt, vagy szigetelőanyag réteg nélküli változatban is rendelhetők
  • Szigetelt csőbilincs betétek (kívülről szintén polipropilén kasírozással)
  • A felhelyezéshez szükséges speciális tűzőgép, illetve egyéb segédanyagok, szerszámok

 

A szintetikus kaucsuk csőhéjak és szintetikus kaucsuk lapok fizikai paramétereiről és az egyéb tudnivalókról a "termékinfo" gombra kattintva tájékozódhat. A kapcsolódó műbizonylatokat, ÉMI engedélyeket, illetve biztonsági adatlapokat a "műbizonylatok" gombra kattintva töltheti le.

A nyomtatható szintetikus kaucsuk szigetelőanyag árlista (melynek letöltéséhez kattintson az "Árlista" gombra) termékek méretjelölése előtti oszlopában "K"-val (K - mint Készleten)  jelölt méreteket folyamatosan raktáron tartjuk, míg az "R" (R - mint Rendelésre) betűvel jelölteket rövid szállítási határidővel, rendelésre szállítjuk.  Az e termékből eladható legkisebb mennyiség 1 szál, azaz 2 méter.

 

altaltalt

 

A szintetikus kaucsuk árlistánk nettó és bruttó listaárakat tartalmaz. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A kiskereskedelmi értékesítés bruttó listaáron történik. Viszonteladó és szakkivitelező partnereinket, valamint az ipar és a mezőgazdaság területén dolgozó egyéb vállalkozásokat, nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

 

 

A K-Flex Al-Clad termékek esetében a nagykereskedelmi ár = listaár mínusz 35 %

 

A szigetelőanyagok kül- és beltéri védelmére többféle megoldást is kínálunk, mely anyagok termékismertetői termékkatalógusunkban, a szigeteléstechnikai kiegészítők között találhatók.

 

 



Magyarországon mindenhová szállítunk! Rendeljen tőlünk bátran!

 

Tisztelt Vásárlónk! Kedves Érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen több, mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam nemrég megynyitott webáruházunkat, az epgep.hu -t! Vásároljon nálunk gyorsan és kényelmesen!

Az áruházba történő belépéshez kattintson ide!

 

Az általunk forgalmazott légtechnikai, szigeteléstechnikai és rögzítéstechnikai termékekből a magyar adószámmal rendelkező vállalkozásokat és közintézményeket nagykereskedelmi áron, viszonteladó és szakkivitelező partnereinket pedig kiemelt nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki. Ahogy az a szlogenünkben is szerepel:

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Tisztelettel: Dancsó Tibor
     ügyvezető