TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11    Tel.: 66 / 527 - 600  •  Mobil: 70 / 702 - 3623    Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.     Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Termékek Légmennyiség szabályzók Visszacsapó szelepek Visszacsapó szelep OKA NA450 mm két légtechnikai cső közé illeszthető kivitelben

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

Visszacsapó szelep OKA NA450 mm két légtechnikai cső közé illeszthető kivitelben

Visszacsapó szelep OKA NA450 mm két légtechnikai cső közé illeszthető kivitelben

Horganyzott acél visszacsapó szelep, alumínium lamellákkal, rozsdamentes acél rugóval. Szellőző rendszerekhez, a levegő visszaáramlásának megakadályozására, két cső közé illeszthető kivitelben. Mérete: NA 450mm Nagyker ár = listaár mínusz 35 %
Szállítás: 1 hét


 

Alkalmazási terület:

Horganyzott acél, kör keresztmetszetű visszacsapó csappantyú alumínium lamellákkal légcsatorna hálózatba építésre. Szellőző rendszerekhez, légáramlás visszaáramlásának megakadályozásához. A túlnyomásnak kitett alumínium lamellák kinyitnak, majd a rozsdamentes acélrugónak köszönhetően bezárnak, ha a nyomás csökken, vagy megszűnik. A visszacsapó csappantyút vízszintes légáram irányban kell beépíteni.

 

 Kivitel:

  • A ház horganyzott acélból készült
  • Alumínium lamellák
  • Rozsdamentes acél rugó
  • Méret: NA 100-tól NA 630-ig rendelhető

 

 Méretek

04 oka a csappantyu rajz203 oka a csappantyu meretek

 

 

Az általunk forgalmazott légtechnikai anyagok (csövek és idomok) árai nem csak az online termékkatalógusunkban tekinthetők meg, hanem a teljes nyomtatható árlista az alábbi "Árlista" gombra kattintva le is tölthető. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

250_arlista

 

Szakkivitelezők és viszonteladók kiszolgálása

A kiskereskedelmi értékesítés - magánszemélyeknek és végfelhasználók részére - az online termékkatalógusunkban, illetve a letölthető árlistánkban szereplő listaárakon folyik.

Viszonteladó és szakkivitelező partnereink kiszolgálása nagykereskedelmi áron történik, melynek számítási módja e termék esetében:

 

Nagykereskedelmi ár = TIBO listaár - 35 %

 

Az egyes termékcsoportokra jellemző kedvezmények értékét a vevőink kondíciós lapja tartalmazza.

 

 

Egyedi, különleges megrendelések

Az NA500 - NA1250 mm átmérőjű horganyzott acéllemezből készülő csövek és idomok, a négyszög keresztmetszetű légtechnikai csövek és idomok valamint a speciális  kialakítású, egyedi idomok (gépbekötések,  átmeneti- és dobóidomok, stb.)  előzetes egyeztetés vagy árajánlat alapján, egyedi árképzéssel rendelésre kaphatók. Az árajánlatot az ügyfél által átadott árajánlat kérés, légtechnikai terv, anyagkiírás és/ vagy műszaki rajz alapján készítjük el.



Magyarországon mindenhová szállítunk! Rendeljen tőlünk bátran!

 

Tisztelt Vásárlónk! Kedves Érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen több, mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam nemrég megynyitott webáruházunkat, az epgep.hu -t! Vásároljon nálunk gyorsan és kényelmesen!

Az áruházba történő belépéshez kattintson ide!

 

Az általunk forgalmazott légtechnikai, szigeteléstechnikai és rögzítéstechnikai termékekből a magyar adószámmal rendelkező vállalkozásokat és közintézményeket nagykereskedelmi áron, viszonteladó és szakkivitelező partnereinket pedig kiemelt nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki. Ahogy az a szlogenünkben is szerepel:

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Tisztelettel: Dancsó Tibor
     ügyvezető