TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11    Tel.: 66 / 527 - 600  •  Mobil: 70 / 702 - 3623    Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.     Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Termékek Szigeteléstechnikai kiegészítők PVC fólia csőhéjburkolat rendszer PVC fólia + a rendszer segédanyagai PVC szegecs (bolha, tűzőkapocs) 1000 db/csomag

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

PVC szegecs (bolha, tűzőkapocs) 1000 db/csomag

PVC szegecs (bolha, tűzőkapocs) 1000 db/csomag

A PVC csőhéj burkolat rendszer aditív fólia elemeinek (tekercses fólia és PVC ívek) mechanikai rögzítésére szolgáló PVC szegecsek (tűzőkapcsok) 1000 db/csomag kiszerelésben. Felhelyezésük egy speciális PVC tűzőszerszámmal történik. A feltüntetett ár 1 csomagra, azaz 1000 db tűzőkapocsra vonatkozik. Nagyker ár = listaár mínusz 35 %
Készleten


 

Mire alkalmas a K-Flex PVC héjjalás

A K-Flex PVC burkolar rendszere a már valamilyen hőszigetelő anyaggal (kőzetgyapottal, szintetikus kaucsukkal, vagy polietilénnel) leszigetelt csövek mérsékelt mechanikai- és vegyi anyagokkal szembeni védelmét hivatott biztosítani. A szakszerűen felhelyezett, rögzített és lezárt PVC burkolat kitűnően alkalmazható a rendszeres tisztítást, illetve vegyszeres (zsíroldó, vagy fertőtlenítő) lemosást igénylő helyeken (például az élelmiszer iparban, egészségügyi intézményeknél, a gyógyszergyártásban, illetve az ipar más egyéb területein). Mivel mérsékelten UV álló, ezért használata kültéren nem javasolt. Tisztítása vegyszeres lemosással történhet. A PVC csőhéjburkolat rendszer a gőzborotvás, vagy magas nyomású mosásra nem alkalmas.

 

A K-Flex PVC csőhéjburkolat rendszer elemei

  • PVC aditív fólia - a hőszigetelő anyaggal leszigetelt egyenes csőszakaszok burkolására
  • PVC ívek (könyökök) - a hőszigetelő anyaggal leszigetelt iránytörések (könyökök) burkolására
  • PVC tűzőszegecs (bolha) - a PVC fólia és a PVC ívek mechanikai rögzítésére
  • PVC tűzőszerszám - a PVC tűzőszegecsek (bolhák) felhelyezésére
  • PVC zárószalag 50 mm / 20 m - a fólia találkozások zárására

A K-Flex PVC csőhéjburkolat rendszer iv-idomai minden járatos csőátmérőhöz kaphatók, 20 és 30 mm-es szigetelőanyag vastagsághoz (mivel a beltéri hőszigetelésnél ez a két szigetelőanyag vastagság jön szóba legtöbbször). Amennyiben a PVC héjjalást ennél nagyobb vastagságú hőszigetelő anyagra tervezik feltenni, akkor az ehhez szükséges PVC ívekre kérje egyedi árajánlaunkat!

 

Termékkatalógus árakkal

A PVC csőhéjburkolat rendszer teljes választékát az alábbi linkekre kattintva tekintheti meg:

 

 PVC fólia + a rendszer segédanyagai  

 

PVC ívek 20 mm szigetelőanyag vastagsághoz     PVC ívek 30 mm szigetelőanyag vastagsághoz

 

A PVC csőhéjalás (csőhéj burkolat) felhelyezése

K-Flex PVC héjalás szakszerű felhelyezése PVC tűzőszegecsek (bolhák) alkalmazásával történhet. A már valamilyen hőszigetelő anyaggal leszigetelt egyenes csőszakaszokra (külső héjalásként) az 1 méter széles PVC fólia tekercsből kell olyan méretű darabokat vágni, hogy azok felhelyezésekor a fólia pár cm-t átlapolódjon. Ezt követően az átlapolt rész érintkező felületeit egy speciális tűzőszerszám segítségével, 6 - 10 centiméterenként PVC szegecsekkel kell összetűzni (rögzíteni). A már hőszigetelő anyaggal leszigetelt ívekre (könyökökre) az alkalmazaott szigetelőanyag vastagságnak megfelelő PVC íveket kell - hasonló módon - PVC szegecsekkel felrögzíteni. Az átlapolásokat, illetve PVC fólia találkozásokat a burkolatrendszerhez tartozó, 50 mm széles, szürke színű PVC zárószalaggal kell lezárni.

 

Az szigeteléstechnikai kiegészítők teljes nyomtatható árlistája az alábbi "Árlista" gombra kattintva letölthető. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

 

alt

 

 



Magyarországon mindenhová szállítunk! Rendeljen tőlünk bátran!

 

Tisztelt Vásárlónk! Kedves Érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen több, mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam nemrég megynyitott webáruházunkat, az epgep.hu -t! Vásároljon nálunk gyorsan és kényelmesen!

Az áruházba történő belépéshez kattintson ide!

 

Az általunk forgalmazott légtechnikai, szigeteléstechnikai és rögzítéstechnikai termékekből a magyar adószámmal rendelkező vállalkozásokat és közintézményeket nagykereskedelmi áron, viszonteladó és szakkivitelező partnereinket pedig kiemelt nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki. Ahogy az a szlogenünkben is szerepel:

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Tisztelettel: Dancsó Tibor
     ügyvezető