TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11    Tel.: 66 / 527 - 600  •  Mobil: 70 / 702 - 3623    Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.     Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Termékek Tűz- és füstvédelmi eszközök Tűz- és füstcsappantyúk Kör keresztm, kézi működtetés 120 perc CR 120 + MFUS kézi, kör keresztmetszetű tűzcsappantyú 120 perces tűzállósággal NA 315 mm

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

CR 120 + MFUS kézi, kör keresztmetszetű tűzcsappantyú 120 perces tűzállósággal NA 315 mm

CR 120 + MFUS kézi, kör keresztmetszetű tűzcsappantyú 120 perces tűzállósággal NA 315 mm

Tűzvédelmi csappantyú, 2 órás tűzállósággal. Abban az esetben ha a levegő hőmérséklete 72°C fölé ér a olvadóbiztosíték szétold és a csappantyú lezárja a tűz útját. A csappantyú lezárása után egy hőre táguló, tűzálló anyag un. "palusol" habosodik fel, mely teljes mértékben légtömör és tűzálló tömítést hozz létre, megakadályozva a füst és a tűz továbbterjedését. Nagyker ár = listaár mínusz 35 %
Szállítás: 3 - 4 hét


 

Alkalmazási terület

A CR 120 + MFUS tűzcsappantyú kör keresztmetszetű légtechnikai szellőző rendszerekbe, a tűzszakaszba ajánlott, a tűz továbbterjedésének megakadályozására. A készüléknél a hőmérsékleti tartomány: -10°C és az olvadó betét kiolvadási hőmérséklet közötti lehet, a páratartalom tartománya 0 - 96 % között megengedett. A  tűzcsappantyúk kézi működtetésű mozgató egységgel és állásjelzővel felszereltek. A vizsgálathoz és az olvadóbiztosíték cseréjéhez az állítókar egyszerűen eltávolítható.

Amennyiben a működtetés, illetve az üzemeltetés során szükség van a tűzcsappantyú nyitott és/vagy zárt állásának a kezelőtáblán, vagy egy más, távolabbi helyen történő visszajelzésére (például, hogy a tűzcsappantyú pillanatnyi állását a kezelőtáblán egy-egy visszajelző lámpa jelezze), a tűzcsappantyút FDCU MFUS végálláskapcsoló készlettel kell felszerelni. Ez a berendezésekhez opcionális tartozékként külön rendelhető.

 

Kivitel

  • A ház horganyzott acélból készül
  • PromatectH® tűzálló lap
  • Körben Palusol tömítés
  • Kézi állítókar mozgatószerkezet: MFUS, 72 °C-os olvadó betéttel, végálláskapcsolóval
  • Beépítési lehetőségek: betonfal, padló, tűzálló vakolat
  • Tanúsítás: az NEN6077 / NBN 713-0 0 / EN 1366-2 szabványi előírásnak megfelelően, CE minősített

 

A CR + 120 MFUS tűzvédelmi csappantyú 6 féle méretben rendelhető: NA 100, NA 125, NA 160, NA 200, NA 250 és NA 315 méretben kapható. 

 

 Műszaki adatok

 05 cr120 tuzcsappantyu gyorskivalaszto tabla

 

02 cr120 tuzcsappantyu rajz

 

03 cr120 tuzcsappantyu meretek

 

 



Magyarországon mindenhová szállítunk! Rendeljen tőlünk bátran!

 

Tisztelt Vásárlónk! Kedves Érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen több, mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam nemrég megynyitott webáruházunkat, az epgep.hu -t! Vásároljon nálunk gyorsan és kényelmesen!

Az áruházba történő belépéshez kattintson ide!

 

Az általunk forgalmazott légtechnikai, szigeteléstechnikai és rögzítéstechnikai termékekből a magyar adószámmal rendelkező vállalkozásokat és közintézményeket nagykereskedelmi áron, viszonteladó és szakkivitelező partnereinket pedig kiemelt nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki. Ahogy az a szlogenünkben is szerepel:

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Tisztelettel: Dancsó Tibor
     ügyvezető