TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11.    Telefon: 66 / 527 - 600  Fax: 66 / 527 - 601 Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.   Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Raktárak Békéscsabán

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

info elipse 1

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

magura-autosiskola-kicsi

A TIBO Kereskedő Udvar Békéscsabán, kiválóan megközelíthető helyen, a Kazinczy és az Illésházi utca sarkán, a Csaba Centertől 500, a város piacától 200 méterre fekszik (elérhetőségek itt). Bejárata az Illésházi utca felől található.

 

A telep alaprajzát az oldal lejjebb gördítésével, a jelenleg bérbeadó raktárakat pedig ide kattintva tekintheti meg. A bérelhető raktárakról Dancsó Tibor ügyvezetőtől érdeklődhet az alábbi mobil számon:

 

 

 

terelvalaszto kek

 TIBO KERESKEDŐ UDVAR - BÉKÉSCSABA

terelvalaszto kek

 

 

A bérbeadó raktárak és irodák jellemzői

A közel egy hektáros ingatlanon 20 és 600 m2 közötti raktárakból, összesen 3200 m2 földszinti, valamint 1200 m2 emeleten elhelyezkedő raktár található. Az udvarban jelenleg több mint 20 bérlő dolgozik, számos - elsősorban kereskedelmi - üzletágban. Az emeleti raktáraknál az áru mozgatása egy teherlifttel történik.

 

 

Az összes helyiség szilárd aszfalt burkolaton közelíthető meg, a telep áram-, gáz-, és vízellátása, valamint a csapadékvíz és szennyvíz elvezetése megoldott. A raktárak mindegyike víz-, gáz- és áram almérőkkel felszerelt, a raktárak szárazak, állaguk jó, padozatuk beton, vagy hengerelt aszfalt. Az összes épület tetőborítása kifogástalan. A legtöbb raktárhoz iroda is tartozik. A telepen dolgozók kényelmét szolgálja az udvari mosdó épület, illetve az 1. számú épületben működő vizesblokk, melyek üzemeltetését a bérbeadó - a TIBO Kft. - végzi.

 

 

terelvalaszto kek

 TIBO KERESKEDŐ UDVAR - BÉKÉSCSABA

terelvalaszto kek

 

 

 

Az objektum éjszakai, hétvégi és ünnepnapokon történő őrzése megoldott. Bérlőink raktáraikat a hét minden napján 0 - 24 óráig használhatják. Titkárságunk munkanapokon reggel 08.00-tól délután 17.00-ig tart nyitva. A karbantartási és kisebb javítási munkákat saját műhelyünkben végezzük. Az alábbi kép a telep alaprajzát mutatja.

 

A TIBO Kereskedő Udvarban jelenleg kiadó raktárak adatait ide kattintva tekintheti meg. A bérbeadó raktárakról Dancsó Tibor ügyvezetőtől érdeklődhet az alábbi mobil számon.

 

 

 

A bérbeadás díjai

 

1. Alap bérleti díj

400 - 800 Ft / m2 / hó + ÁFA, a bérelt raktárhelyiség elhelyezkedésétől, méretétől, felszereltségétől, komfortosságától függően. Az árat befolyásoló tényező például a raktárhoz tartozó irodák száma és alapterülete, hogy van-e fűtés, illetve külön WC és kézmosó a raktárban, hogy hol helyezkedik el az udvarban, emeleti raktár-e, vagy földszinti, mennyire szigetelt, milyen a padozatának az anyaga és teherbírása, mekkora a szabad belmagassága, illetve, hogy mekkora a raktárhoz tartozó - raktár előtti - udvarrész, stb.

 

2. Közös költség díja

Ennek megfizetésével a bérlők - bérleményük alapterületének arányában - hozzájárulnak a telep őrzés-védelméhez, a telepen található és a bérbeadó által fenntartott közös mosdók üzemeltetési költségeihez, illetve az udvar rendjének biztosításához (karbantartás, takarítás, térvilágítás, stb.). A közös költség díja a bérelt alapterület nagyságával fordítottan arányos: 70 - 200 Ft / m2 / hó + ÁFA.

 

3. Közüzemi díjak

A bérlők - fogyasztásuknak megfelelően - az áram, gáz, víz-, és csatorna díjak tekintetében, bérbeadóval havi rendszerességgel számolnak el, a bérleményekbe felszerelt almérők alapján. A bérbeadó a közüzemi díjakon árrést nem képez.

 

 

 

 

A TIBO Kereskedő Udvarban jelenleg kiadó raktárak adatait ide kattintva tekintheti meg. A bérbeadó raktárakról Dancsó Tibor ügyvezetőtől érdeklődhet az alábbi mobil számon.

 

 

 

terelvalaszto kek

 TIBO KERESKEDŐ UDVAR - BÉKÉSCSABA

terelvalaszto kek