TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11.    Telefon: 66 / 527 - 600  Fax: 66 / 527 - 601 Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.   Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Termékek Rögzítéstechnikai anyagok Alátét, csavar, tipli, dűbel Hatlapfejű csavarok és anyák

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

info elipse 1

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

magura-autosiskola-kicsi

Hatlapfejű csavarok és anyák

Találat 1 - 4 / 4
Hatlapfejű metrikus csavar M 08 x 16 mm

Hatlapfejű metrikus csavar M 08 x 16 mm

Horganyzott kivitelű, 5.6 szilárdságú hatlapfejű metrikus csavar. A termék méretjelölésében az első szám (M08) a metrikus menet méretét, míg a második szám a csavar menetes részének hosszát jelöli mm-ben. Nagykereskedelmi ár = listaár -35%. Figyelem! A megadott ár 100 db-ra vonatkozik!
1 290 Ft
1 638 Ft
Részletek »
Hatlapú horganyzott csavaranya (anyacsavar) M 8

Hatlapú horganyzott csavaranya (anyacsavar) M 8

Horganyzott kivitelű, hatlapú csavaranya, M 8 -as metrikus menettel. Nagykereskedelmi ár = listaár -35%. Figyelem! A megadott ár 100 db-ra vonatkozik!
530 Ft
673 Ft
Részletek »
Hatlapú horganyzott csavaranya (anyacsavar) M10

Hatlapú horganyzott csavaranya (anyacsavar) M10

Horganyzott kivitelű, hatlapú csavaranya, M 10 -es metrikus menettel. Nagykereskedelmi ár = listaár -35%. Figyelem! A megadott ár 100 db-ra vonatkozik!
1 100 Ft
1 397 Ft
Részletek »
Hatlapú horganyzott csavaranya (anyacsavar) M12

Hatlapú horganyzott csavaranya (anyacsavar) M12

Horganyzott kivitelű, hatlapú csavaranya, M 12 -es metrikus menettel. Nagykereskedelmi ár = listaár -35%. Figyelem! A megadott ár 100 db-ra vonatkozik!
1 400 Ft
1 778 Ft
Részletek »
Találat 1 - 4 / 4

Iratkozzon fel Épgép hírlevelünkre!

Rendszeres vásárlóinknak – az általuk megadott e-mail címre – évi néhány alkalommal egy-egy hírlevelet küldünk, melyekben az általunk forgalmazott szigeteléstechnikai-, rögzítéstechnikai és légtechnikai anyagokkal kapcsolatos új termékeinkről, aktuális akcióinkról, és az esetleges árváltozásokról tájékoztatjuk őket.

Ha ez a törekvésünk szimpatikus Önnek, kérem, hogy az alábbi adatok megadásával iratkozzon fel szolgáltatásunkra! Természetesen az elektronikus hírlevél küldés szabályai szerint e-hírlevelünkről bármikor le is iratkozhat.

* E-mail cím:
* Név:
   Cégnév (ha van):
 

Tisztelt vásárlónk! Kedves érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen, több mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.
A legnagyobb elismerés számunkra az, ha Önt és cégét a visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük.

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az általunk forgalmazott épületgépészeti termékekből viszonteladó és szakkivitelező partnereinket, valamint az ipar és a mezőgazdaság területén dolgozó egyéb vállalkozásokat nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

Tisztelettel: Dancsó Tibor
 ügyvezető