TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11.    Telefon: 66 / 527 - 600  Fax: 66 / 527 - 601 Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.   Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Termékek Légkezelők, folyadékhűtők Geotermikus rendszerek

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

info elipse 1

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

magura-autosiskola-kicsi

Geotermikus rendszerek

Találat 1 - 4 / 4
SEWT - E talajcső + 20 liter etilénglikol

SEWT - E talajcső + 20 liter etilénglikol

32 mm külső átmérőjű, flexibilis PE - HD talajkollektor cső, 100 méter hosszú tekercsben, csatlakozó szerelvényekkel + 20 liter ammónia és nitritmentes etilénglikol
153 800 Ft
195 326 Ft
Részletek »
SEWT - H hidraulikai egység és vezérlés

SEWT - H hidraulikai egység és vezérlés

Komplett hidraulikai modul minden szükséges elemmel a folyadék-levegő hőcserélő csatlakoztatásához, a hozzá illesztett vezérléssel együtt (szivattyú, hőmérséklet kijelző, légtelenítő, nyomás kiegyenlítő, stb.)
319 400 Ft
405 638 Ft
Részletek »
SEWT indirekt talaj-levegő hőcserélő készlet

SEWT indirekt talaj-levegő hőcserélő készlet

A teljes készlet tartalma: 100 m földbe fektetendő PE cső, 20 liter etilénglikol, hidraulikai egység a szükséges vezérléssel és hőmérséklet jeladókkal, folyadék-levegő hőcserélő modul
828 600 Ft
1 052 322 Ft
Részletek »
SEWT-W folyadék - levegő hőcserélő modul

SEWT-W folyadék - levegő hőcserélő modul

Magas hatásfokú folyadék-levegő hőcserélő egység, alumínium lamellákkal és G3 porszűrővel szerelve. Levegő csatlakozó átmérője 180 mm, a folyadék csatlakozó csőmérete 12 mm (rézcső). Kettősfalú szigetelt ház. Kondenzelvezető csonk 1/2".
405 700 Ft
515 239 Ft
Részletek »
Találat 1 - 4 / 4

Iratkozzon fel Épgép hírlevelünkre!

Rendszeres vásárlóinknak – az általuk megadott e-mail címre – évi néhány alkalommal egy-egy hírlevelet küldünk, melyekben az általunk forgalmazott szigeteléstechnikai-, rögzítéstechnikai és légtechnikai anyagokkal kapcsolatos új termékeinkről, aktuális akcióinkról, és az esetleges árváltozásokról tájékoztatjuk őket.

Ha ez a törekvésünk szimpatikus Önnek, kérem, hogy az alábbi adatok megadásával iratkozzon fel szolgáltatásunkra! Természetesen az elektronikus hírlevél küldés szabályai szerint e-hírlevelünkről bármikor le is iratkozhat.

* E-mail cím:
* Név:
   Cégnév (ha van):
 

Tisztelt vásárlónk! Kedves érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen, több mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.
A legnagyobb elismerés számunkra az, ha Önt és cégét a visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük.

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az általunk forgalmazott épületgépészeti termékekből viszonteladó és szakkivitelező partnereinket, valamint az ipar és a mezőgazdaság területén dolgozó egyéb vállalkozásokat nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

Tisztelettel: Dancsó Tibor
 ügyvezető