TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11.    Telefon: 66 / 527 - 600  Fax: 66 / 527 - 601 Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.   Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Termékek Rögzítéstechnikai anyagok Szerelési anyagok Egyéb szerelési anyagok

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

info elipse 1

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

magura-autosiskola-kicsi

Egyéb szerelési anyagok

Találat 1 - 4 / 4
Peremszorító kapocs (légcsatorna összekötő) 30 x 2,5

Peremszorító kapocs (légcsatorna összekötő) 30 x 2,5

Négyszög keresztmetszetű légcsatorna elemek egymáshoz kapcsolódó csatlakozó peremeinek (MEZ kereteinek) összehúzására és egymáshoz kapcsolására alkalmas, alkatrész. Anyaga horganyzott acél. Mérete 30 x 2,5 mm, a peremek összeszorítása egy M8x20-as hatlapfejű csavarral történik. Nagykereskedelmi ár = listaár mínusz 35%.
72 Ft
91 Ft
Részletek »
Szerelőszalag (lyukacsos szalag, "HILTI" szalag) 4 mm, 10 m / tekercs

Szerelőszalag (lyukacsos szalag, "HILTI" szalag) 4 mm, 10 m / tekercs

Horganyzott acéllemezből készült szerelőszalag, 4 mm-es furatokkal, rögzítési- és egyszerűbb függesztési feladatok megoldására. Nagykereskedelmi ár = listaár mínusz 35%.
878 Ft
1 115 Ft
Részletek »
Szerelőszalag (lyukacsos szalag, "HILTI" szalag) 6 mm, 10 m / tekercs

Szerelőszalag (lyukacsos szalag, "HILTI" szalag) 6 mm, 10 m / tekercs

Horganyzott acéllemezből készült szerelőszalag, 6 mm-es furatokkal, rögzítési- és egyszerűbb függesztési feladatok megoldására. Nagykereskedelmi ár = listaár mínusz 35%.
1 018 Ft
1 293 Ft
Részletek »
Szerelőszalag (lyukacsos szalag, "HILTI" szalag) 8 mm, 10 m / tekercs

Szerelőszalag (lyukacsos szalag, "HILTI" szalag) 8 mm, 10 m / tekercs

Horganyzott acéllemezből készült szerelőszalag, 8 mm-es furatokkal, rögzítési- és egyszerűbb függesztési feladatok megoldására. Nagykereskedelmi ár = listaár mínusz 35%.
1 916 Ft
2 433 Ft
Részletek »
Találat 1 - 4 / 4

Iratkozzon fel Épgép hírlevelünkre!

Rendszeres vásárlóinknak – az általuk megadott e-mail címre – évi néhány alkalommal egy-egy hírlevelet küldünk, melyekben az általunk forgalmazott szigeteléstechnikai-, rögzítéstechnikai és légtechnikai anyagokkal kapcsolatos új termékeinkről, aktuális akcióinkról, és az esetleges árváltozásokról tájékoztatjuk őket.

Ha ez a törekvésünk szimpatikus Önnek, kérem, hogy az alábbi adatok megadásával iratkozzon fel szolgáltatásunkra! Természetesen az elektronikus hírlevél küldés szabályai szerint e-hírlevelünkről bármikor le is iratkozhat.

* E-mail cím:
* Név:
   Cégnév (ha van):
 

Tisztelt vásárlónk! Kedves érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen, több mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.
A legnagyobb elismerés számunkra az, ha Önt és cégét a visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük.

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az általunk forgalmazott épületgépészeti termékekből viszonteladó és szakkivitelező partnereinket, valamint az ipar és a mezőgazdaság területén dolgozó egyéb vállalkozásokat nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

Tisztelettel: Dancsó Tibor
 ügyvezető