TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11.    Telefon: 66 / 527 - 600  Fax: 66 / 527 - 601 Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.   Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Termékek Légkezelők, folyadékhűtők

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

info elipse 1

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

magura-autosiskola-kicsi

Légkezelők, folyadékhűtők

Találat 1 - 9 / 9
Fan-coilok

Fan-coilok

Az általunk forgalmazott magas minőségű fan-coil rendszerek, 2 és 4 csöves kivitelben, többféle kialakításban és a kiegészítők széles skálájával kaphatók. Egyedi árképzésű termékek. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Folyadékhűtők

Folyadékhűtők

Fűtési melegvíz, vagy hűtési hidegvíz előállítására alkalmas, nagy teljesítményű folyadékhűtő berendezések. Egyedi árképzésű termékek. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Gőzös légnedvesítők

Gőzös légnedvesítők

Többféle teljesítményű elektródás gőz légnedvesítők irodaházakba, kórházakba, múzeumokba, nyomdai- és gyógyszeripari technológiákhoz, stb. Egyedi árképzésű termékek. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Légfüggönyök

Légfüggönyök

Kis-, közepes- és nagy teljesítményű, függőleges, vagy vízszintes elrendezésű, melegvizes, vagy elektromos légfüggönyök. Egyedi árképzésű termékek. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Légkezelők

Légkezelők

Különféle kivitelű és többféle teljesítmény lépcsőben (1300 - 125.000 m3/h) kapható, magas hatásfokú légkezelő berendezések. Egyedi árképzésű termékek. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Légkondícionálók, VRV-k

Légkondícionálók, VRV-k

Többféle teljesítményű és kivitelű változatban rendelhető klíma berendezések kül- és beltéri egységei és azok tartozékai. Mindenféle klimatizálási feladathoz. Egyedi árképzésű termékek. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Levegő - víz hőszivattyúk

Levegő - víz hőszivattyúk

Többféle (8,5 - 16 kW) teljesítményű változatban rendelhető, DC inverteres hőszivattyú berendezések és kiegészítőik. Egyedi árképzésű termékek. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Páramentesítő berendezések

Páramentesítő berendezések

Különböző teljesítményű mobil-, vagy beépített kivitelű páramentesítő berendezések irodákba, pincékbe, raktárakba, vagy uszodai használatra. Egyedi árképzésű termékek. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Termoventilátorok

Termoventilátorok

Hidegvizes hűtésre és/vagy melegvizes fűtésre ill. elektromos fűtésre alkalmas termoventilátorok bevásárló központokba, üzemekbe, raktárakba. Egyedi árképzésű termékek. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Találat 1 - 9 / 9

Iratkozzon fel Épgép hírlevelünkre!

Rendszeres vásárlóinknak – az általuk megadott e-mail címre – évi néhány alkalommal egy-egy hírlevelet küldünk, melyekben az általunk forgalmazott szigeteléstechnikai-, rögzítéstechnikai és légtechnikai anyagokkal kapcsolatos új termékeinkről, aktuális akcióinkról, és az esetleges árváltozásokról tájékoztatjuk őket.

Ha ez a törekvésünk szimpatikus Önnek, kérem, hogy az alábbi adatok megadásával iratkozzon fel szolgáltatásunkra! Természetesen az elektronikus hírlevél küldés szabályai szerint e-hírlevelünkről bármikor le is iratkozhat.

* E-mail cím:
* Név:
   Cégnév (ha van):
 

Tisztelt vásárlónk! Kedves érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen, több mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.
A legnagyobb elismerés számunkra az, ha Önt és cégét a visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük.

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az általunk forgalmazott épületgépészeti termékekből viszonteladó és szakkivitelező partnereinket, valamint az ipar és a mezőgazdaság területén dolgozó egyéb vállalkozásokat nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

Tisztelettel: Dancsó Tibor
 ügyvezető