TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11.    Telefon: 66 / 527 - 600  Fax: 66 / 527 - 601 Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.   Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Termékek Ventilátorok, központi elszívók Háztartási (HT) ventilátorok Ablakba szerelhető ventilátorok

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

info elipse 1

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

magura-autosiskola-kicsi

Ablakba szerelhető ventilátorok

Találat 1 - 4 / 4
DX 200 centrifugális háztartási ventilátor

DX 200 centrifugális háztartási ventilátor

Centrifugális ventilátor falba, mennyezetre, vagy ablakba. Fürdőszobák, zuhanyzók, WC-k, és egyéb közös helyiségek szellőztetésére. Nagy teljesítmény, 2 beállítható fordulatszám. Nagyker ár = listaár mínusz 35 %.
33 441 Ft
42 470 Ft
Részletek »
DX 200 T centrifugális háztartási ventilátor időkapcsolóval

DX 200 T centrifugális háztartási ventilátor időkapcsolóval

Centrifugális ventilátor időkapcsolóval. Falba, mennyezetre, vagy ablakba. Fürdőszobák, zuhanyzók, WC-k, és egyéb közös helyiségek szellőztetésére. Nagy teljesítmény, 2 beállítható fordulatszám. Nagyker ár = listaár mínusz 35 %.
42 271 Ft
53 684 Ft
Részletek »
DX 400 centrifugális háztartási ventilátor

DX 400 centrifugális háztartási ventilátor

Centrifugális ventilátor falba, mennyezetre, vagy ablakba. Fürdőszobák, zuhanyzók, WC-k, és egyéb közös helyiségek szellőztetésére. Nagy teljesítmény: 220 m3/h, 2 beállítható fordulatszám. Nagyker ár = listaár mínusz 35 %.
55 739 Ft
70 789 Ft
Részletek »
DX 400 T centrifugális háztartási ventilátor időkapcsolóval

DX 400 T centrifugális háztartási ventilátor időkapcsolóval

Centrifugális ventilátor falba, mennyezetre, vagy ablakba. Fürdőszobák, zuhanyzók, WC-k, és egyéb közös helyiségek szellőztetésére. Időkapcsolóval, 30 s - 20 perc között. Nagy teljesítmény: 220 m3/h, 2 beállítható fordulatszám. Nagyker ár = listaár mínusz 35 %.
66 157 Ft
84 019 Ft
Részletek »
Találat 1 - 4 / 4

Iratkozzon fel Épgép hírlevelünkre!

Rendszeres vásárlóinknak – az általuk megadott e-mail címre – évi néhány alkalommal egy-egy hírlevelet küldünk, melyekben az általunk forgalmazott szigeteléstechnikai-, rögzítéstechnikai és légtechnikai anyagokkal kapcsolatos új termékeinkről, aktuális akcióinkról, és az esetleges árváltozásokról tájékoztatjuk őket.

Ha ez a törekvésünk szimpatikus Önnek, kérem, hogy az alábbi adatok megadásával iratkozzon fel szolgáltatásunkra! Természetesen az elektronikus hírlevél küldés szabályai szerint e-hírlevelünkről bármikor le is iratkozhat.

* E-mail cím:
* Név:
   Cégnév (ha van):
 

Tisztelt vásárlónk! Kedves érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen, több mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.
A legnagyobb elismerés számunkra az, ha Önt és cégét a visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük.

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az általunk forgalmazott épületgépészeti termékekből viszonteladó és szakkivitelező partnereinket, valamint az ipar és a mezőgazdaság területén dolgozó egyéb vállalkozásokat nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

Tisztelettel: Dancsó Tibor
 ügyvezető