TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11.    Telefon: 66 / 527 - 600  Fax: 66 / 527 - 601 Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.   Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Rögzítéstechnika

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

info elipse 1

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

magura-autosiskola-kicsi

A légtechnikai- és egyéb épületgépészeti rendszerek szakszerű, biztonságos és esztétikus kivitelezése, illetve ezek hosszú éveken át történő, meghibásodás nélküli használata, elképzelhetetlen a modern rögzítéstechnikai anyagok, illetve rendszerelemek beépítése nélkül.

 

bilincssorCRA acel pantszalagmefa rgztech 4

 
 

Nagykereskedésünkben széles választékban kínálunk különféle kialakítású, rendeltetésű és terhelhetőségű csőbilincseket, szerelősín rendszereket, tartókat, konzolokat, fixpontokat, rezgéscsillapítókat, csúszóelemeket,

 

mefa rgztech 1szereloszalagmefa2

 

hűtőbetétes csőbilincs betéteket, dűbeleket, horgonyokat, rögzítőket, légtechnikai függesztőket, ipari csőmegfogásokat, menetes szárakat, sprinkler függesztőket, kötőelemeket, felirati táblákat, valamint az ezekhez szükséges szerelési segédanyagokat.

 

 

Teljes rögzítéstechnikai termékválasztékunk

Rögzítéstechnikai választékunk mindenféle elektromos-, fűtés-, víz-, gáz-, illetve lég- és klímatechnikai szerelési feladat megoldásra többféle lehetőséget kínál. Amennyiben Ön csak egy - két általunk forgalmazott rögzítéstechnikai termékre, illetve azok árára kíváncsi, úgy azokat az alábbi linkek közül választva, online termékkatalógusunkban keresheti ki. A teljes választék megtekintéséhez töltse le kinyomtatható fényképes komplett rögzítéstechnikai árlistánkat!

 

300 termekkatalogus arakkal

 

 

Letölthető és kinyomtatható komplett rögzítéstechnikai anyag árlista

A letölthető és kinyomtatható komplett rögzítéstechnikai anyag árlistánk (melynek letöltéséhez kattintson a "Nyomtatható árlista letöltése" gombra) termékek méretjelölése előtti oszlopában "K"-val (K - mint Készleten) jelölt méreteket folyamatosan raktáron tartjuk, míg az "R" (R - mint Rendelésre) betűvel jelölteket rövid szállítási határidővel, rendelésre szállítjuk.  A  rögzítéstechnikai anyagokból (tartókból, konzolokból, menetes szárakból, stb.) megvásárolható legkisebb mennyiség 1 db, a csavarokból, tiplikből és dűbelekből pedig, fajtától függően 10, vagy 100 darab.

 

320 nyomtathato arlista letoltese


komplett rögzítéstechnikai anyag árlista nettó és bruttó listaárakat tartalmaz. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A kiskereskedelmi értékesítés bruttó listaáron történik. Viszonteladó és szakkivitelező partnereinket, valamint az ipar és a mezőgazdaság területén dolgozó egyéb vállalkozásokat nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

 

A rögzítéstechnikai termékek esetében a nagykereskedelmi ár = listaár mínusz 35 %

 

 Az országban mindenhová szállítunk. Rendeljen tőlünk bátran!

 

  

 

Iratkozzon fel Épgép hírlevelünkre!

Rendszeres vásárlóinknak – az általuk megadott e-mail címre – évi néhány alkalommal egy-egy hírlevelet küldünk, melyekben az általunk forgalmazott szigeteléstechnikai-, rögzítéstechnikai és légtechnikai anyagokkal kapcsolatos új termékeinkről, aktuális akcióinkról, és az esetleges árváltozásokról tájékoztatjuk őket.

Ha ez a törekvésünk szimpatikus Önnek, kérem, hogy az alábbi adatok megadásával iratkozzon fel szolgáltatásunkra! Természetesen az elektronikus hírlevél küldés szabályai szerint e-hírlevelünkről bármikor le is iratkozhat.

* E-mail cím:
* Név:
   Cégnév (ha van):
 

Tisztelt vásárlónk! Kedves érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen, több mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.
A legnagyobb elismerés számunkra az, ha Önt és cégét a visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük.

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az általunk forgalmazott épületgépészeti termékekből viszonteladó és szakkivitelező partnereinket, valamint az ipar és a mezőgazdaság területén dolgozó egyéb vállalkozásokat nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

Tisztelettel: Dancsó Tibor
 ügyvezető