TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11.    Telefon: 66 / 527 - 600  Fax: 66 / 527 - 601 Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.   Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Termékek Légtechnikai csövek, idomok Horganyzott acél egyedi idomok

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

info elipse 1

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

magura-autosiskola-kicsi

Horganyzott acél egyedi idomok

Találat 1 - 9 / 9
45°-os ráültető idomok

45°-os ráültető idomok

A horganyzott acél 45°-os ráültető idomokat, négyszög keresztmetszetű légcsatornákhoz a megrendelőink által átadott tervrajzok, vagy vázlatok alapján készíttetjük el. Egyedi árképzésű termékek. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Egyedi kialakítású idomok

Egyedi kialakítású idomok

E termékek közé tartoznak a horganyzott acél lemezből készülő egyedi kialakítású átmeneti- és dobóidomok, gépbekötések, stb. Ezek mindegyikét egyedi megrendelés és árajánlat alapján gyártatjuk le a megrendelőink számára. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Egyedi légrácsfogadó dobozok

Egyedi légrácsfogadó dobozok

A légrácsfogadó dobozok közül forgalmazunk szabványos gyári kialakításúakat, illetve egyedi igény szerint legyártottakat is. Ez utóbbiakat egyedi megrendelés és árajánlat alapján gyártatjuk le megrendelőink számára. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Excentrikus szűkítő idomok RDS EXC

Excentrikus szűkítő idomok RDS EXC

A horganyzott acél lemezből készülő excentrikus szűkítő idomok mindegyikét egyedi megrendelés és árajánlat alapján gyártatjuk le a megrendelőink számára. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Keresztidomok

Keresztidomok

A horganyzott acél lemezből készülő keresztidomok mindegyikét egyedi megrendelés és árajánlat alapján gyártatjuk le a megrendelőink számára. Egyedi árképzésű termékek. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Légrács felvételére alkalmas egyedi idomok

Légrács felvételére alkalmas egyedi idomok

A légrács felvételére alkalmas idomok közül forgalmazunk szabványos gyári kialakításúakat, illetve egyedi igény szerint legyártottakat is. Ez utóbbiakat egyedi megrendelés és árajánlat alapján gyártatjuk le megrendelőink számára. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
NA500 mm-nél nagyobb idomok

NA500 mm-nél nagyobb idomok

Az NA500 mm-nél nagyobb kör keresztmetszetű idomokat készleten nem tartjuk, hanem egyedi megrendelés és árajánlat alapján gyártatjuk le megrendelőink számára. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Nadrágidomok

Nadrágidomok

A horganyzott acél lemezből készülő nadrágidomok mindegyikét egyedi megrendelés és árajánlat alapján gyártatjuk le a megrendelőink számára. Egyedi árképzésű termékek. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Négyszög keresztmetszetű idomok

Négyszög keresztmetszetű idomok

A négyszög keresztmetszetű légtechnikai csatornarendszerek beárazása, illetve legyártatása a megrendelőink által rendelkezésünkre bocsátott tervrajzok vagy tételjegyzékek alapján egyedi árképzéssel történik. Kérje árajánlatunkat!
Részletek »
Találat 1 - 9 / 9

Iratkozzon fel Épgép hírlevelünkre!

Rendszeres vásárlóinknak – az általuk megadott e-mail címre – évi néhány alkalommal egy-egy hírlevelet küldünk, melyekben az általunk forgalmazott szigeteléstechnikai-, rögzítéstechnikai és légtechnikai anyagokkal kapcsolatos új termékeinkről, aktuális akcióinkról, és az esetleges árváltozásokról tájékoztatjuk őket.

Ha ez a törekvésünk szimpatikus Önnek, kérem, hogy az alábbi adatok megadásával iratkozzon fel szolgáltatásunkra! Természetesen az elektronikus hírlevél küldés szabályai szerint e-hírlevelünkről bármikor le is iratkozhat.

* E-mail cím:
* Név:
   Cégnév (ha van):
 

Tisztelt vásárlónk! Kedves érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen, több mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.
A legnagyobb elismerés számunkra az, ha Önt és cégét a visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük.

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az általunk forgalmazott épületgépészeti termékekből viszonteladó és szakkivitelező partnereinket, valamint az ipar és a mezőgazdaság területén dolgozó egyéb vállalkozásokat nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

Tisztelettel: Dancsó Tibor
 ügyvezető