TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11.    Telefon: 66 / 527 - 600  Fax: 66 / 527 - 601 Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.   Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Termékek Rögzítéstechnikai anyagok Szerelő szalagok, bilincsek, pántok Rozsdamentes pántok tekercsben

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

info elipse 1

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

magura-autosiskola-kicsi

Rozsdamentes pántok tekercsben

Találat 1 - 3 / 3
CRA rozsdamentes acél pántszalag 30 m / tekercs

CRA rozsdamentes acél pántszalag 30 m / tekercs

9 mm széles és 0,6 mm vastag, rozsdamentes acél pántszalag 30 m/tekercs kiszerelésben. Vágjon le egy tetszőleges méretű darabot a szalagból, majd a SCA gyorscsatlakozó segítségével készítsen belőle egy AWA-bilincset! Az ár 1 tekercsre, azaz 30m-re vonatkozik. A nagykereskedelmi ár = listaár mínusz 35%.
5 919 Ft
7 517 Ft
Részletek »
Felirati tábla feszítőszalag 15m/tekercs

Felirati tábla feszítőszalag 15m/tekercs

9 mm széles és 0,35 mm vastag nikkelezett acél pántszalag 15 m/tekercs kiszerelésben, felirati táblákhoz (infotáblához). Az ár 1 tekercsre, azaz 15 m-re vonatkozik. A nagykereskedelmi ár = listaár mínusz 35%.
7 943 Ft
10 088 Ft
Részletek »
SCA rögzítő csavar (pántszalag-csavar) CRA rozsdamentes acél pántszalaghoz (25 db / csomag)

SCA rögzítő csavar (pántszalag-csavar) CRA rozsdamentes acél pántszalaghoz (25 db / csomag)

Vágjon le egy tetszőleges méretű darabot a 9 mm széles és 0,6 mm vastag CRA rozsdamentes acél pántszalagból, majd a SCA rozsdamentes gyorscsatlakozó segítségével készítsen belőle egy tetszőleges méretű AWA-bilincset! Az ár 1 csomagra, azaz 25 db. pántszalag csavarra vonatkozik. A nagykereskedelmi ár = listaár mínusz 35%.
3 055 Ft
3 880 Ft
Részletek »
Találat 1 - 3 / 3

Iratkozzon fel Épgép hírlevelünkre!

Rendszeres vásárlóinknak – az általuk megadott e-mail címre – évi néhány alkalommal egy-egy hírlevelet küldünk, melyekben az általunk forgalmazott szigeteléstechnikai-, rögzítéstechnikai és légtechnikai anyagokkal kapcsolatos új termékeinkről, aktuális akcióinkról, és az esetleges árváltozásokról tájékoztatjuk őket.

Ha ez a törekvésünk szimpatikus Önnek, kérem, hogy az alábbi adatok megadásával iratkozzon fel szolgáltatásunkra! Természetesen az elektronikus hírlevél küldés szabályai szerint e-hírlevelünkről bármikor le is iratkozhat.

* E-mail cím:
* Név:
   Cégnév (ha van):
 

Tisztelt vásárlónk! Kedves érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen, több mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.
A legnagyobb elismerés számunkra az, ha Önt és cégét a visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük.

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az általunk forgalmazott épületgépészeti termékekből viszonteladó és szakkivitelező partnereinket, valamint az ipar és a mezőgazdaság területén dolgozó egyéb vállalkozásokat nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

Tisztelettel: Dancsó Tibor
 ügyvezető