TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11.    Telefon: 66 / 527 - 600  Fax: 66 / 527 - 601 Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.   Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Termékek Ventilátorok, központi elszívók Háztartási (HT) ventilátorok Központi elszívó ventilátorok

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

info elipse 1

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

magura-autosiskola-kicsi

Központi elszívó ventilátorok

Találat 1 - 3 / 3
Aldes Compact központi elszívó ventilátor mennyiség szabályzott csonkokkal, fordulatszám szabályozóval

Aldes Compact központi elszívó ventilátor mennyiség szabályzott csonkokkal, fordulatszám szabályozóval

Elsősorban lakáson belüli elhelyezésre és folyamatos működésre kifejlesztett elszívó ventilátor szett, két sebességű motorral, 1 db NA125-ös és 2 db NA80-as mennyiségszabályzott csonkkal, illetve egyéb tartozékokkal. Nagyker ár = listaár mínusz 35 %.
63 142 Ft
80 190 Ft
Részletek »
Aldes MONO helyi elszívó ventilátor

Aldes MONO helyi elszívó ventilátor

Általános, folyamatos helyi elszívó ventilátor, a levegő utánpótlásról a helyiségben elhelyezett légbevezetőkön keresztül történik. A levegő kidobása légcsatornán vagy falon keresztül történik. Nagyker ár = listaár mínusz 35 %.
58 888 Ft
74 788 Ft
Részletek »
Aldes SEKOIA központi elszívó ventilátor mennyiség szabályzott csonkokkal, fordulatszám kapcsolóval

Aldes SEKOIA központi elszívó ventilátor mennyiség szabályzott csonkokkal, fordulatszám kapcsolóval

A folyamatos működésű elszívó ventilátor két sebességű motorral, beépített mennyiségszabályozókkal. Az ALDES SEKOIA családi házak és lakások takarékos gépi elszívásos szellőztetésére alkalmas. Egy konyhai és négy vizes helyiség csatlakozással. Alapgép + fordulatszám kapcsoló. Nagyker ár = listaár mínusz 35 %.
51 415 Ft
65 297 Ft
Részletek »
Találat 1 - 3 / 3

Iratkozzon fel Épgép hírlevelünkre!

Rendszeres vásárlóinknak – az általuk megadott e-mail címre – évi néhány alkalommal egy-egy hírlevelet küldünk, melyekben az általunk forgalmazott szigeteléstechnikai-, rögzítéstechnikai és légtechnikai anyagokkal kapcsolatos új termékeinkről, aktuális akcióinkról, és az esetleges árváltozásokról tájékoztatjuk őket.

Ha ez a törekvésünk szimpatikus Önnek, kérem, hogy az alábbi adatok megadásával iratkozzon fel szolgáltatásunkra! Természetesen az elektronikus hírlevél küldés szabályai szerint e-hírlevelünkről bármikor le is iratkozhat.

* E-mail cím:
* Név:
   Cégnév (ha van):
 

Tisztelt vásárlónk! Kedves érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen, több mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.
A legnagyobb elismerés számunkra az, ha Önt és cégét a visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük.

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az általunk forgalmazott épületgépészeti termékekből viszonteladó és szakkivitelező partnereinket, valamint az ipar és a mezőgazdaság területén dolgozó egyéb vállalkozásokat nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

Tisztelettel: Dancsó Tibor
 ügyvezető