TIBO KFT - TIBO KERESKEDŐ UDVAR

Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 11    Tel.: 66 / 527 - 600  •  Mobil: 70 / 702 - 3623    Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.     Nyitva: H - P 08:00 - 17:00

Főoldal Termékek Tűz- és füstvédelmi eszközök Tűz- és füstcsappantyúk Négyszög keresztm-ű tűzcsappantyúk CU-LT + MFUSP kézi, négyszög keresztmetszetű tűzcsappantyú 120 perc tűzállósággal

nyil

Termékek árakkal

hazhozszallitas 220x71 px GIF

Kiadó raktárak Békéscsabán
a TIBO Kereskedő Udvarban

 Információ: 30 / 9 789 - 987


 

CU-LT + MFUSP kézi, négyszög keresztmetszetű tűzcsappantyú 120 perc tűzállósággal

CU-LT + MFUSP kézi, négyszög keresztmetszetű tűzcsappantyú 120 perc tűzállósággal

A CU-LT + MFUSP kézi állítású négyszög keresztmetszetű tűzvédelmi csappantyú, amely 120 perces tűzállósággal rendelkezik. Ha a levegő hőmérséklete 72°C fölé emelkedik a termoelektromos olvadóbiztosíték szétold és a csappantyú lezárja a tűz útját. A csappantyú lezárása után egy hőre táguló, tűzálló anyag habosodik fel, mely teljes mértékben légtömör és tűzálló tömítést képez. A csappantyú tűzálló kalcium-szilikát anyagból készül és állásrögzítővel van felszerelve. Nagyker ár = listaár mínusz 35 %


 

EGYEDI MEGRENDELÉSRE GYÁRTOTT TERMÉK, KÉRJE ÁRAJÁNLATUNKAT!

 

Alkalmazási terület

A CU-LT + MFUSP kézi tűzcsappantyú négyszög keresztmetszetű légtechnikai szellőző rendszerekbe a tűzszakaszhatárba ajánlott, a tűz továbbterjedésének megakadályozására. A készüléknél a hőmérsékleti tartomány: -10°C és az olvadó betét kiolvadási hőmérséklet közötti lehet. A csappantyú tűzálló kalcium-szilikát anyagból készült. A tűzcsappantyú állásrögzítővel van  felszerelve, és FDCU MFUS végálláskapcsolóval felszerelve is rendelhető.

 

Könnyűszerkezetes falba építéshez +IFW kiegészítő szükséges. Ez egy szerelőkeret melyet a falba kell előre beszerelni és biztosítja a tűzcsappantyú megfelelő működését.

Amennyiben a működtetés, illetve az üzemeltetés során szükség van a tűzcsappantyú nyitott és/vagy zárt állásának a kezelőtáblán, vagy egy más, távolabbi helyen történő visszajelzésére (például, hogy a tűzcsappantyú pillanatnyi állását a kezelőtáblán egy-egy visszajelző lámpa jelezze), a tűzcsappantyút FDCU MFUS végálláskapcsoló készlettel kell felszerelni. Ez a berendezésekhez opcionális tartozékként külön rendelhető.

 

Kivitel

  • A ház anyaga acél
  • A csappantyúlap anyaga tűzálló kalcium-szilikát
  • A csappantyú körül hőre táguló tömítés található
  • Kézi állítókar mozgatószerkezettel felszerelt: MFUSP
  • A tűzcsappantyút 72 °C-os termoelektromos olvadó biztosítékkal látták el
  • 20 mm-es kerettel szállítva
  • Kérjük rendeléskor vegye figyelembe, hogy 100 mm-es magasság esetén is a működtető mozgatószerkezet magassága 150 mm (lásd a rajzot)

 

Bevitel

  • Beépítési lehetőségek: betonfal, padló, tűzálló vakolat
  • Négyszög keresztmetszetű; 20-as kerettel rendelkező légcsatornába
  • A keret négy sarka ovális kialakítású, 8,5 × 16 mm nagyságú lyukak
  • A készülékekkel együtt szállított szerelési utasítás szerinti előírások szerint építhető be a tűzcsappantyú

 

Tanúsítás

EN 1366-2 szerint minősített

EN 13501-3 előírás szerint:

  • Betonfal: EI 60 (Ve i ‹-› o) S (500 Pa) and EI 120 (Ve i‹–› o) S (500 Pa)

  • Könnyűszerkezetes fal: EI 60 (vei ‹–› o) S (500 Pa) IFW opció szükséges!
  • Beton padló/mennyezet: EI 60 (h0 i ‹–› o) S (500 Pa) and EI 120 (h0i  ‹–› o) S (500 Pa)
    Jelzések: E= Beépíthetőség; I= Hőszigetelés; S= Fűst áteresztés; ve= Tűzcsappantyú közvetlenül a falba építve; h0= Tűzcsappantyú közvetlenül a falba/mennyezetbe építve; i‹–›0= Tűzoldal véletlenszerűen
  • Légtömörségi osztály EN 1751 szerint: Class B (Class C kérésre)
  • CE-jel

 
 

A CU-LT + MFUSP kézi tűzcsappantyú rendelhető méretartománya 200 mm – 800 mm szélesség(L) és  100 mm – 600 mm magasság(H) közötti.

Nagyobb méretben a CU2 + CFTH kézi tűzcsappantyú rendelhető.

RENDELÉSKOR: Kérjük, vegye figyelembe, hogy 100 mm-es magasság esetén is a működtető mozgatószerkezet magassága 150 mm (lásd rajzot)

 

Műszaki adatok

 

02 cu lt tuzcsappantyu abra

 

 03 cu lt tuzcsappantyu abramagyarazat

 

 

 

07 cu lt tuzcsappantyu rajz

 

 

 

04 cu lt tuzcsappantyu gyorskivalaszto105 cu lt tuzcsappantyu gyorskivalaszto206 cu lt tuzcsappantyu gyorskivalaszto3



Magyarországon mindenhová szállítunk! Rendeljen tőlünk bátran!

 

Tisztelt Vásárlónk! Kedves Érdeklődő!

dancso tiborDancsó Tibor vagyok, a TIBO Kft. ügyvezető igazgatója. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat! Kollégáimmal közösen több, mint két évtizede azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat – így Önt is – megbízhatóan, a lehető leggyorsabban és legpontosabban szolgáljuk ki.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam nemrég megynyitott webáruházunkat, az epgep.hu -t! Vásároljon nálunk gyorsan és kényelmesen!

Az áruházba történő belépéshez kattintson ide!

 

Az általunk forgalmazott légtechnikai, szigeteléstechnikai és rögzítéstechnikai termékekből a magyar adószámmal rendelkező vállalkozásokat és közintézményeket nagykereskedelmi áron, viszonteladó és szakkivitelező partnereinket pedig kiemelt nagykereskedelmi áron, vagy mennyiségtől függő egyedi, személyre szabott kedvezménnyel szolgáljuk ki. Ahogy az a szlogenünkben is szerepel:

Magyarországon mindenhová szállítunk.
Rendeljen tőlünk bátran!

Tisztelettel: Dancsó Tibor
     ügyvezető